Kanadai Nagydíj

2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal Időmérő edzés - Nézzd vissza a Forma 1 futamait online ingyen. Max Verstappen Red Bull zárt az élen a Formula1-es Kanadai Nagydíj második szabadedzésén.


Podium With Sebastian Vettel Lewis Hamilton And Kimi Raikkonen Ferrari F1 Formula 1 Ferrari Scuderia

A levegő hőmérséklete 12 az aszfalté 18 fokos.

. Price XPB Images. A holland a második gyakorláson futott körével vezeti a listát a kvalifikációt megelőzően ugyanis megérkezett az eső. A Kanadai Nagydíj 2022-től hivatalosan is a Formula 1 AWS Grand Prix du Canada nevet viseli majd.

2245-kor kezdünk az M4 Sporton. Szabadedzés élőben az NSO-n. 14 hours ago2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj időmérő edzés.

1 day agoFőoldal Sport. Kettejük közé Carlos Sainz Jr nagy meglepetésre Fernando Alonso valamint. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és pályafutása 15.

2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal Időmérő edzés - F1FutamokEu 1993 - 2000. Legyen Ön az első. Perez magabiztos Kanada előtt.

2019 R11 Német Nagydíj - Hockenheim. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának. 17 hours agoA címvédő Max Verstappen vezeti az összetett eredménylistát a Kanadai Nagydíj időmérője M4 Sport 2145 előtt.

Egyre rosszabb Hamilton szerint katasztrófa az idei Mercedes. A második szabadedzés. 2021 R11 Magyar Nagydíj - Mogyoród Futam.

Teljesen vizes pályán kezdődött végül majdnem szárazon ért véget a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése ahol több szempontból is meglepetéseredmény született. Férfi röplabda-válogatottunk Budapesten Észak-Macedóniával az Európa-ligában meccsel a bronzéremért. 2245-kor kezdünk az M4 Sporton.

Legyen Ön az első. 4 hours agoVizes vb kézilabda BL-döntő Kanadai Nagydíj a reflektorfényben - sport a tévében Infostart 2022. A második rajtkockát a.

Szabadedzés élőben az NSO-n. 2 days agoBár az alábbi képen nincs rajta de fontos kiemelni hogy természetesen hétfőn ezúttal is lesz Boxutca magazin amiben kibeszéljük a vasárnap eseményeket. Max Verstappen a Red Bull címvédő holland pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki első szabadedzésén.

Hanga Ádám a Real Madriddal a. Ferrari végzett míg az első ötös sorát Sebastian Vettel Aston Martin és Fernando Alonso Alpine egészítette ki. 15 hours agoVerstappen a Kanadai Nagydíj első edzésnapján Forrás.

Saturday June 18 2022. Leclerc-t megbüntették Kanadában biztosan nem szerez pole-t hivatalos. Bizarr halálesetek miatt lett hírhedt a Forma-1-es Kanadai Nagydíj.

Versenyzők és csapatok helyezései. Ferrari harmadikként Fernando. 1 day agoVerstappen nyerte a három év után visszatérő Kanadai Nagydíj első szabadedzését.

A rendkívül népszerű nagydíj ráadásul nemcsak az embereket hanem az állatokat is vonzza így mondható. 3 hours ago2022 Forma-1 Kanadai. 13 hours agoA 70 körös Kanadai Nagydíj vasárnap - magyar idő szerint - 20 órakor kezdődik.

A világbajnoki pontversenyt vezető Verstappen 115158 perccel bizonyult a legjobbnak mögötte két spanyol végzett másodikként Carlos Sainz Jr. Bár az akkori előrejelzések szerint úgy tűnt hogy a kvalifikáció végére eláll a zuhé azt semmiképpen sem lehetett tudni hogy a pálya milyen gyorsan szárad fel. 15 hours agoA harmadik szabadedzéshez hasonlóan a Kanadai Nagydíj időmérője is esős körülmények között kezdődött.

13 hours agoA világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. 2022 Forma-1 Eredmények és statisztikák. Még senki sem szólt hozzá.

A második rajtkockát a kétszeres világbajnok Fernando Alonso az Alpine. Max Verstappen kezdett a legjobban a Formula1-es Kanadai Nagydíjon míg a fő rivális Charles Leclerc az ötödik helyen zárt az első szabadedzésen. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 1.

Két év szünet után tér vissza a Forma-1 Kanadába ahol voltak már óriási örömünnepek tragikus balesetek káoszos futamok és elmaradt versenyek is. Kanadai Nagydíjat rendezik meg. Fernando Alonso a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése és a bravúrja után hadat üzent a pole-pozíciós Max Verstappennek a tőle megszokott humorral.

0843 A Gyorsaságimotoros-vb Német Nagydíja kerékpár tenisz darts biliárd vívás és röplabda is lesz a sportcsatornák élő közvetítéseinek kínálatában. Mögötte Charles Leclerc Ferrari és Carlos Sainz Jr. Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet.

1 day agoLegyen Ön az első. Szabadedzés élőben az NSO-n. Helyéért játszik vasárnap Kölnben a Veszprém a német Kiel ellen.

A 2022-es szezon a két helyszín közötti távolsága miatt legtöbbet vitatott duplahétvégéjének második állomásaként Kanadában Montrealban a Circuit de Gilles Villeneuve-ön fog versenyezni a Forma-1 mezőnye a koronavírus-járvány miatt egy kétéves kihagyást követően. Vettel és Hamilton is különleges sisakfestést választott a Kanadai Nagydíjra képek Legfrissebb hírek. Szünet nélkül folytatódik a 2022-es Formula1-es bajnokság a kilencedik állomás Montreal ahol az 51.

2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 2. Folytatódik a vizes vb lesz F1-es Kanadai Nagydíj és a MotoGP-ben Német Nagydíj. 3 hours agoA férfi kézilabda Bajnokok Ligája 3.

2020 R14 Török Nagydíj - Isztambul. 19 hours ago1833 - F1. A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről.

Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és pályafutása 15. Max Verstappennél a második kanadai edzésen sem volt gyorsabb. Jó szurkolást a hétvégére és íme a Kanadai Nagydíj tv-közvetítési programja.

2021 R22 Abu Dhabi Nagydíj - Yas Marina Futam. Még senki sem szólt hozzá. 6 hours agoA világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről.

Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet. Legutóbb 2019-ben Lewis Hamilton nyert a szűk utcai. Esőben vizes pályán 12 Celsius-fokos levegő- és 18 fokos aszfalthőmérséklet mellett vette kezdetét.

Ezért esett ki Vettel a kanadai időmérő Q1-ében. Nemcsak a helyi emberek hanem bátor mormoták is kíváncsiak voltak a kétévnyi kihagyás után visszatérő Forma-1-re Kanadában ahol az első szabadedzésen a két élcsapat mellett Fernando Alonso és a két Aston Martin remekelt.


Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet


Oriasi Elonnyel Vegzett Az Elen A Mercedes A Ferrari Elott A Kanadai Nagydij Elso Edzesen Formule 1 Grand Prix Sport Automobile


2017 7 19 Twitter Autosport Brown Says Vettel S Inconclusive Shield Test Leaves F1 In A Tricky Situation Over Cockpit Head Car Insurance Red Race Ferrari


Lewis Hamilton Throws The Hungariangp Winners Trophy On The Podium F1 Manolomedia Suttonimages Lewis Hamilton Lewis Hamilton Formula 1 Mercedes Lewis


Pin On Forma 1 2016


Lewis Hamilton Throws The Hungariangp Winners Trophy On The Podium F1 Manolomedia Suttonimages Lewis Hamilton Lewis Hamilton Formula 1 Mercedes Lewis


2017 7 19 Twitter Autosport Brown Says Vettel S Inconclusive Shield Test Leaves F1 In A Tricky Situation Over Cockpit Head Car Insurance Red Race Ferrari


Gabriele Tarquini Canada 1992 By F1 History On Deviantart Racing Canada Motorsport


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix


Coanda F1 On Twitter Ayrton Senna Senna Ayrton


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones


Pin On Ligier F1 De 76 A 96


Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet


Gp Bahrain 2019 Quali Pole Leclerc Gia Odora Di Santita Sgommo It ルクレール バーレーン レッドブル


2017 7 19 Twitter Autosport Brown Says Vettel S Inconclusive Shield Test Leaves F1 In A Tricky Situation Over Cockpit Head Car Insurance Red Race Ferrari


2017 08 27 Grand Prix De Belgique Spa Francorchamps Formula 1 Event Artwork Formula 1 Programme Cover Belgian Grand Prix Grand Prix Grand Prix Posters


Pin On Formula 1 Racers


1992 F1 Canada Damon Hill Brabham Judd Damon Hill Damon Hills


Kimi Raikkonen At The Canadian Gp In 2001 Kimi Raikkonen Captain Captain Hat

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1